Archive for the 'InExplicatie' Category

Mar 28 2008

Unde pot reclama OPC-ul? :)

Published by under InExplicatie

De 3 zile (miercuri, joi, vineri) incerc sa obtin o informatie de la OPC. Cum nu prea am mult timp sa sun in cursul zilei, o fac dimineata devreme. Asadar, sun la OPC intre orele 9 si 9.30. Iar OPC raspunde prin vocea robotului: “programul este de luni pana vineri intre orele 9 si 17″. Felicitari OPC! Esti penibil!

2 responses so far

Oct 05 2006

Cutremur la ProTV

Published by under InExplicatie

Un titlu foarte bun, dar nu pentru ce vreau eu sa scriu. Daca ai citit pana aici, inseamna ca titlurile tabloide inca mai functioneaza.

Revenind, am vazut zilele trecute la ProTV o stire legata de zone periculoase din Bucuresti in caz de cutremur. Toate bune si frumoase, dar n-am fost atent de unde au luat ei aceasta stire sau ce era nou la aceasta stire. Poate imi spune si mie cineva. Nu de alta dar hartile de microzonare seismica ale Bucurestiului sunt facute in urma masuratorilor cutremurelor din ’86 si ’90. Ulterior, ele au fost confirmate de celalalte cutremure. Tot in cadrul acesti stiri, de la ProTV, a aparut si declaratia nu stiu cui de nu stiu unde cum ca locuintele din aceste zone s-ar putea ieftini din aceasta cauza… Ha.. Parca vrea sa ne sugereze ceva omul asta. Oare ce? Si de ce?

One response so far

Sep 11 2006

Tolontan si Turturica n-au avut dreptate cand au plecat cu scandal de la ProSport, respectiv EVZ

Published by under InExplicatie

Aceasta este concluzia pe care o trag eu dupa eliberarea de catre CRP a setului de reguli de autoreglementare a relatiei dintre patronii de presa, editori si jurnalisti.

In documentul respectiv se spune:

5. Aplicarea politicii editoriale
Responsabilitatea aplicarii Politicii Editoriale revine editorilor. Patronul si managementul societatii nu vor interveni asupra modului in care editorii gestioneaza activitatea profesionala, sub conditia respectarii Politicii Editoriale de catre acestia.

In situatia in care societatea prezinta rezultate negative sau interese de alta natura o impun, patronul, prin managementul sau, va putea opera modificari in Politica Editoriala sau va putea proceda la schimbarea editorului.

Asadar, practic, patronul poate sa faca ce vrea cu ziarul lui. Sa-l schimbe din ziar economic in tabloid (vezi Averea) sau sa inlocuiasca editorul respectiv daca “societatea prezinta rezultate negative sau interese de alta natura o impun”.

 Gresesc oare cu cele de mai sus?

7 responses so far

Aug 31 2006

Poti sa scapi curat lucrand pentru Vantu?

Published by under InExplicatie

Ma tot intreb daca se poate sa ramai fara nici o pata pe propria imagine cand lucrezi pentru mai stiu eu ce om controversat. Om care poarta in spate tone de hartie pe tema moralitatii de a face business (ca sa fiu bland). Sau pana la ce nivel ierarhic poti face asta? Te mai poate privi lumea ca un profesionist? Se va uita la rezultate sau la stampila din frunte?

Ma intreb!

9 responses so far

Media Blog>

Top Blog>

Cautare Google >

 


Reclama Google >