Archive for the 'Zvonuri incredibile' Category

Nov 25 2006

Zvonuri neconfirmate inca

Published by under Zvonuri incredibile

1. Atac a lansat cu ceva timp in urma zvonul cum ca Vantu isi vinde trustul media (tv, radio, print). O posibilia explicatie a zvonului o ofera jurnalismonline.ro

2. Patriciu si Vantu (uite ca mai si cumpara, nu vinde tot :)) vor sa cumpere Media On si BMG. Nimic nou sub soare.

3. Vanghelie cumpara saptamanalul Prezent. Acest zvon cred ca e doar de amuzament. Cred ca daca-l ia, o sa-l transforme in almanah si vai de noi la numarul 2.

2 responses so far

Oct 23 2006

Vanghelie cumpara publicatia saptamanala Prezent

Published by under Ziare,Zvonuri incredibile

Am inaugurat odata cu acest post categoria “Zvonuri incredibile”. Pentru ca imi ajung la urechi tot felul de lucruri mai mult sau mai putin credibile, dar cu siguranta incredibile.

Asadar, se pare ca dupa plecarea lui Turturica (care este inca in caseta redactionala de pe web), dar fara nici o legatura cu ea, patronul grec de la Prezent ii vinde business-ul lui Vanghelie. Atat am auzit, atat va spun. Un singur argument pentru credibilitatea zvonului: Vanghelie, dupa ce a vazut el ce miscari de trupe fac Vantu si Patriciu, ce imperiu media a construit Voiculescu, s-a gandit ca tre’ sa intre si el in media ca sa faca fata pe scena politica sau in business-urile lui.

In rest, zvonul este incredibil.

ps. cica Turturica a avut neintelegeri cu patronul asemanatoare celor de la EVZ.

UPDATE 26-Oct, 12:35// “Incepand cu numarul din 26 octombrie, Prezent vine in fata cititorilor cu un nou proiect jurnalistic si cu o alta echipa editoriala, sub conducerea redactorului – sef Robert Lorentz.” spune comunicatul lor de presa.

3 responses so far

Oct 19 2006

Patriciu vrea sa cumpere BMG?

Published by under Reviste,Zvonuri incredibile

Stie cineva ceva de asta? Eu n-am aflat-o decat ca zvon. Nu am verificat-o, dar sunt sigur ca sunt voci prin piata care stiu mai multe. Asadar, cum e?

Intr-un fel ar fi logic daca vrea sa-si faca trust. E din ce in ce mai greu sa impui noi produse pe piata. Achizitia, in aceste conditii, e o solutie pentru a avea cota de piata intr-un termen foarte scurt.

UPDATE, 20 oct., 18:30 // Ultimul zvon il contrazice pe primul aducand un nou jucator in discutie. E vorba despre Vantu care cica ar fi in discutii pentru a cumpara BMG (Business Review, Business Week, Biz, Campaign, Autocar, Stuff, Cinemagia si site-urile aferente). Asadar, lui Patriciu ii ramane Media ON (Banii Nostri, Eurolider, Invest Romania, Constructor)

5 responses so far

Media Blog>

Top Blog>

Cautare Google >

 


Reclama Google >