Archive for the 'TV' Category

Sep 08 2009

X factor

Published by under TV

YouTube Preview Image

No responses yet

Apr 06 2008

Strategie cu Vise la Antena1

Published by under TV

Pai daca tot nu mai intra “Surprize, Surprize” pe TVR, emisiune care inca mai facea ceva audienta, de ce sa nu acoperim segmentul. Tocmai am vazut un promo pe Antena 1. Emisiunea se numeste Vise, prezentata de Mihaela Radulescu si Dan Negru. Trimite visul tau la vise[at]antena1.ro si surprize, surprize, s-ar putea sa ti se intample. Sunt curios cum va merge. Succes!

12 responses so far

Jan 13 2008

Financiarul si inca un PR la Observator

Published by under TV

financiarul_logo.jpgfinanciarul_logo.jpgfinanciarul_logo.jpgLe urez celor de la Financiarul mult succes si nervi tari. Dincolo de asta, pentru mine mai inseamna inca un PR la Observator. Am mai scris si o sa mai scriu. Ca si consumator mi se pare prea mult sa vad timp de 5 minute la stiri faptul ca maine se lanseaza Financiarul, maine are Jurnalul National nu stiu ce CD, tot maine apare si Saptamana Financiara cu alt CD sau DVD, nici nu mai stiu, iar apoi, in pauza publicitara, din nou Saptamana Financiara si ura, in sfarsit o revista, Felicia. Nu s-a terminat calupul. Astept Top Gear, Good Homes, Good Food etc.

In afara suferintelor mele de consumator, pot sa spun si ca sunt invidios!

4 responses so far

Dec 09 2007

TOP 20 TV (oct 2007)

Published by under TV

Nu am date mai noi, astfel ca le pun pe acestea.

share_tv_oct2007.jpg

No responses yet

Jul 17 2007

O stire interesanta

Published by under TV

Aseara la VDTV (Antena 3) o stire despre concertul Rolling Stones din Serbia. Interesante au fost 2 lucruri: sursa imaginilor era chiar YouTube, iar reporterul de la fata locului chiar un redactor al revistei Story Serbia (prin telefon).

Asa mi-a venit ideea sa-mi fac o televiziune cu content numai de pe YouTube. Lucrez inca la business plan. :)

One response so far

Jul 08 2007

Observatorul publicistic

Published by under TV

Abia ce-am vazut Observatorul. Nu stiu daca e din cauza lipsei de stiri, a prezentatoarei sau poate a politicii de trust, dar dupa cateva stiri de inceput au inceput sa curga: stirea Saptamana Financiara, stirea Felicia, stirea TOP Gear, stirea Jurnalul National.

One response so far

May 02 2007

Euforia si Antena 2 pe UPC

Published by under TV

Pentru ca am zis cu ceva vreme in urma de cele 2 canale tv ca nu sunt difuzate pe UPC, ma simt obligat sa anunt si rezolvara cazului. Au intrat pe canalele S24 – Euforia si C28 – Antena 2. Nu am detalii, dar bine ca in sfarsit s-a intamplat. La fel cum nu stiam pe cine sa dau vina cand nu le prindeam, nici acum nu-mi dau seama pe cine trebuie sa felicit. Oricum, de castigat, castigam toti. Clientii UPC, UPC, telespectatorii celor 2 posturi si posturile.

10 responses so far

Apr 19 2007

Contact sexual?

Published by under TV

CTP catre Hurezeanu: Sunteti sigurul meu contact sexual. Hurezeanu catre CTP: Si o recunoasteti public, asa? [...sau ceva de genul asta.]

Sunt eu dereglat? Sau chiar asta au spus la Turcescu in seara asta? A mai vazut cineva? Nu de alta, dar am ratat poanta!

2 responses so far

Apr 09 2007

Euforia si Antena 2

Published by under TV

Sunt abonat la UPC Astral si nu prind nici unul din posturile de mai sus. Despre primul stiu ca se prinde pe RCS, despre al 2-lea nu stiu daca a inceput sa emita, parca azi trebuia sa inceapa. Sunt putin dezorientat. Nu stiu pe cine sa fiu nervos. Pe televiziuni ca nu reusesc sa incheie un contract cu UPC? Pe UPC ca nu-mi da ce le da RCS clientilor lui? Hmm…. Dar cu peoplemetrele? Ele unde sunt? Pe UPC sau pe RCS? Adica audienta inregistrata pentru posturile care nu sunt transmise pe toate retelele de cablu reflecta situatia reala sau nu?

No responses yet

Jan 05 2007

Serialul la romani

Published by under TV

In timp ce in America provoaca isterii, la noi serialele sunt umplutura de la ore mici din noapte. Chiar daca este vorba despre seriale bune si noi, unele televiziuni nu mizeaza nicicum pe ele in lupta cu audienta. Poate ca asta vine din experienta anilor trecuti, cand, plasate in prime time, seriale bune nu au reusit sa faca deloc furori printre cei care le priveau. Televiziunea publica a facut o incercare de plasare in prime time a unor seriale deosebit de apreciate in America: Neveste disperate si Lost. Fara prea mare succes, in afara unui public fidelizat, dar neinsemnat cantitativ.

Prima mai face o incercare, chiar la inceputul acestui an. “4400”, serial nou, mister, actiune incitanta. Rezultatul insa il preconizam de pe acum: incepe cu “f” si se termina cu “iasco”. Pe de o parte, din pricina cotei mici de piata de care dispune Prima TV la ora acutala, dar mai mult pentru ca se pare ca atata vreme cat nu este vorba despre o telenovela, nu place. Indiferent cat de desteapta, alerta, incitanta este actiunea. De ce oare?

No responses yet

Nov 23 2006

Axel Springer nu se lasa, vrea ProSiebenSat.1

Published by under TV

Conform Financial Times, Axel Springer a anuntat ca a achizitionat 25% din cea mai mare televiziune din Polonia (Polsat) si tot cam atat din cel mai mare grup media din Turcia (Dogan Yayin Holding). Interesant este ca Dogan a anuntat ca planuieste sa cumpere 50.1% din actiunile ProSiebenSat.1. Evident, Springer neaga ca asta ar avea vreo legatura cu faptul ca au achizitionat 25% din Dogan.

Toate astea se intampla dupa ce Consiliul Concurentei din Germania a respins achizitia ProSiebenSat.1 de catre Springer.

Dogan se pregateste sa lanseze un post de televiziune si in Romania. Sediul cica va fi in cladirea de birouri din curtea Plaza Romania (Anchor Group).

No responses yet

Nov 08 2006

Smarandescu se da cocos la Gainusa

Published by under TV

UPDATE // VARIANTA COMPLETA 

YouTube Preview Image

No responses yet

Media Blog>

Top Blog>

Cautare Google >

 


Reclama Google >