Archive for the 'Distributie' Category

Mar 24 2009

Lovitura de teatru pe piata de distributie: RODIPET confiscat de AVAS

Published by under Distributie

Business Standard il citeaza pe Mircea Ursache din partea AVAS care spune: “Consiliul Director a decis executarea gajului pe Rodipet, care va reveni in proprietatea statului pentru neindeplinirea obligatiilor prevazute in contractul de cumparare”

Nu prea ma pricep eu la distributie, dar e interesant de vazut ce inseamna Rodipet, ce societati si ce activitati. Si de asemenea interesant este ce va face statul cu Rodipet in continuare.

No responses yet

Jan 11 2008

Günther Graml (ex-Ringier) este MD la Hiparion

Published by under Distributie

Günther Graml a ocupat functia de Excutive Director of Distribution in Ringier Romania, iar incepand cu 7 ianuarie este Managing Director al Hiparion Distribution, companie a diviziei de distributie a Sanoma WSOY, Rautakirja. Pozitia ramasese vacanta de la plecarea lui Andras Torok de anul trecut.

La Ringier pozitia va fi preluata de Sari Simola, iar la Hiparion ramane in continuare Priit Vakkum in pozitia de Country Manager.

Chiar daca comunicatele celor doua parti (Sanoma & Ringier) legate de colaborarea pe partea de distributie nu spun exact in ce va consta aceasta, un lucru este deja previzibil. Cel mai probabil Hiparion Distribution se va dezvolta in urmatoarea perioada din toate punctele de vedere, inclusiv pe partea de distributie de ziare, dar si a serviciilor de distributie, iar asta nu poate sa fie decat benefic pentru intreaga piata de presa scrisa.

 Au mai scris despre asta: Iann si HotNews.ro

No responses yet

Dec 20 2007

Rautakirja intentioneaza sa coopereze cu Ringier pentru distributia de presa

Published by under Distributie

Sanoma WSOY Corp. Comunicat de presa 19 Dec 2007 la 15:30

Rautakirja, parte a SanomaWSOY Group, a semnat o scrisoare de intentie cu compania elvetiana de publishing Ringier pentru crearea unei aliante pe piata de distributie din Romania. Scopul asocierii este contributia activa la dezvoltarea pietei de distributie din Romania. Rautakirja este prezenta in Romania inca din iulie 2004 cand a achizitionat compania de distributie Hiparion.

Distributia de presa este una din cele patru arii de crestere a SanomaWSOY Group pe langa publicarea revistelor, editarea publicatiilor cu profil educational si media digitala.

Informatii sau comentarii nu vor fi comunicate pe parcursul procesului pana cand nu se va ajunge la o concluzie finala.

SANOMAWSOY CORPORATION

Asa suna comunicatul SanomaWSOY despre care va mai pot spune ca are operatiuni in 20 de tari europene si este impartita in cinci divizii: Sanoma Magazines (din care face parte si Sanoma Hearst Romania prin Sanoma Magazines International), Sanoma (editarea ziarelor si servicii tipar), SanomaWSOY Educational and Books, SWelcom (TV, internet si radio) si Rautakirja (distributie).

Comunicatul Ringier pe aceeasi tema si comentarii puteti gasi la Comanescu, pe AdPlayers sau jurnalismonline.

One response so far

Media Blog>

Top Blog>

Cautare Google >

 


Reclama Google >