Archive for the 'Online' Category

Jan 09 2010

Skiff Reader, viitorul pentru ziare, carti, reviste si bloguri

Published by under Online,Reviste,Tendinte,Ziare

Companiile Sprint si Skiff (o companie Hearst) vor lansa Skiff Reader:

blogSpan

custom1

sk2

Ce poate face Skiff Reader:

- permite o intoarcere rapida a paginilor. probabil cel mai rapid reader existent

- este wireless

- va oferi accesul printr-un singur click la un magazin virtual de ziare, carti si reviste, magazin ce va fi functional si pentru alti producatori de e-reader.

- din pacate este deocamdata alb-negru, insa se lucreaza intens la dezvoltarea verisunii color care este previzionata pentru urmatorul an.

- este touch screen, este flexibil, este cel mai subtire si permite o rezolutie de 1.200 x 1.600 pixeli.

- diagonala ecranului este de 29 cm.

No responses yet

Dec 11 2009

Living Stories by Google, NYT & WP

Published by under Online,Ziare

Living Stories este un proiect dezvoltat de Google in colaborare cu Washington Post si New York Times. O platforma pentru toate stirile, articolele si opiniile la zi, dezvoltata in stilul google, adica foarte simpla vizual, fara publicitate si care “citeste” user-ul si intuieste dorintele lui de navigare. Daca n-ati inteles despre ce e livingstories, urmariti filmuletul.

YouTube Preview Image

No responses yet

Dec 05 2009

Sports Illustrated, versiunea digitala!

Published by under Online,Reviste

YouTube Preview Image

No responses yet

Dec 05 2009

auFeminin.com se lanseaza in Polonia

Published by under Online

Site-ul pentru femei realizat in stilul unei reviste auFeminin.com va fi in curand disponibil si in limba poloneze datorita unui joint venture cu Axel Springer Polonia. Site-ul va include o retea sociala pentru femei precum si articole despre moda, frumusete si ingrijirea/cresterea copiilor, toate pentru o audienta moderna si dinamica.

No responses yet

Dec 04 2009

Livescribe vrea sa conecteze hartia cu lumea digitala

Published by under Online,Reviste

Smart Pen-ul de la Livescribe exista de ceva vreme, insa aplicatiile la care lucreaza acum compania sunt cel putin surprinzatoare. Si s-ar putea sa fie doar inceputul. Daca Esquire tocmai ne-a aratat un fel de a conecta hartia cu computerul prin augmented reality, iata ca Livescribe vine cu un altul.

Sunt oare acestea solutii de tranzitie sau printul se va imprietenii atat de tare cu digitalul incat nu se vor mai despartii niciodata?

No responses yet

Nov 27 2009

US: iTunes al revistelor

Published by under Online,Reviste

New York Times zice că un consorţiu format din publisheri de reviste ca Time Inc., Conde Nast, Hearst şi Meredith plănuiesc să construiască un stand online de reviste accesibile în diverse formate digitale caracterizat de unii ca un fel de “iTunes al revistelor”. Colaborarea nu a luat încă o formă legala, dar cele patru companii intenţionează sa colaboreze în cadrul consorţiului cu drepturi egale.

No responses yet

Sep 06 2009

Go social! Go! Go!

Published by under Online

No responses yet

Sep 06 2009

De la “social media” despre “social media”

Published by under Online

YouTube Preview Image

No responses yet

May 12 2009

Qik – see what happens

Published by under Online

Aceste imagini au fost transmise live pe internet cu ajutorul camerei telefonului mobil. Qik rules! :) Oare o sa devina mai mare decat YouTube? Deocamdata nu mi-a mers embed-ul, dar sper sa rezolve si asta.

No responses yet

Mar 31 2008

Femeia.ro + Cosmopolitan.ro > Femeia.ro cu Cosmopolitan

Published by under Online

In urma cu aproape o luna, Sanoma Hearst s-a hotarat sa scoata din structura portalului femeia.ro site-ul revistei Cosmopolitan. Acesta a devenit site de sine statator. Desi exista si posibilitatea (poate doar in capul meu) ca portalul femeia.ro sa scada ca numar de vizitatori si afisari in urma acestei “rupturi”, cifrele de mai jos demonstreaza contrariul. Site-ul femeia.ro se mentine ca numar de vizitatori si afisari in timp ce Cosmopolitan.ro creste de la o saptamana la alta. Rezultatul este ca cele doua site-uri cumulate au mai mult de oferit pentru public, cat si pentru clientii de publicitate.

afisari.jpg

vizitatori.jpg

No responses yet

Oct 13 2007

Top 10 cuvinte cheie simpleblog.ro

Published by under Online

Conform trafic.ro, in ultimele doua saptamani, cei care au ajuns pe simpleblog.ro printr-o cautare au folosit urmatoarele cuvinte cheie:

Loc Cuvant cheie (Dups)
1 femeia de azi (43)
2 4 luni 3 saptamani si 2 zile (29)
3 eurogoool   (29)
4 simple blog   (27)
5 esquire   (25)
6 catalog ikea   (18)
7 cum se instaleaza vista  (14)
8 bellagio las vegas  (13)
www.pegasusmkg.com  (12)
10 sanoma hearst romania jobs (9) 

Alte cautari “amuzante”: brat beibi, cum apar in glamour, cum se calculeaza ratingul de audienta, cum se instaleaza windous vista, mami revista pentru copii, revista pleiboi, tolontan – prosport?, youtube filme gratuite pentru copii, naumovici mielule.

No responses yet

Sep 29 2007

Mami, un brand pentru mamici

Published by under Online,Reviste

coperta-mami-oct-2007.jpgCu multi ani in urma, Sanoma a cumparat de la Hiparion revista Mami, ca apoi sa o transforme intr-un brand puternic. Mami a fost si este lider pe segment fara sa fi resimtit vreodata miscarile concurentei. Lunar, la 4,9 lei, Mami este prima alegere a mamicilor. Mai jos aveti vanzarile de anul trecut si partial anul acesta. De asemenea, portalul pentru mamici, mami.ro, are si el o evolutie ascendenta.

 

  mami-lider-parenting.jpg

mamiro.jpg

No responses yet

Feb 04 2007

Pagini de RSS pe simpleblog.ro

Published by under Online

Postarea nr. 100 de pe acest blog este dedicata paginilor noi cu continut generat de RSS: ADV blog EN, MEDIA blog RO, NEWS EN, NEWS RO. Care-i faza cu RSS-ul? Paginile respective nu fac decat sa aduca in prim plan ultimele 3 postari sau stiri de pe site-urile selectate. In cazul in care vreunul/vreuna va starneste interesul, nu va ramane decat sa dati click. Blogurile/site-urile le-am selectat la intamplare. Astept sugestii de la voi cu site-urile pe care ati vrea sa le includ in aceste pagini. Navigare usoara!

No responses yet

Feb 01 2007

Seat mai tare ca ABN :)

Published by under Online

Pe cinemagia.ro observ ca reclama Seat este pusa peste cea a ABN. O fi bine?

No responses yet

Jan 16 2007

www.tolo.ro hack-uit fara limite

Published by under Online

Via Dan Tudoroiu aflu ca blogul lui Tolo a fost hack-uit pentru cateva momente. In aces sens, Dan mi-a trimis captura de pe ecranul lui. Gusti tot spunea cu ceva vreme in urma ca gspTV era supus unor atacuri. Iata ca s-a intamplat, dar la Tolo. Gusti, cum au reusit? Pana la urma cei care au atacat gspTV au patit ceva sau au disparut in ceata?

3 responses so far

Next »

Media Blog>

Top Blog>

Cautare Google >

 


Reclama Google >