Archive for April, 2007

Apr 27 2007

Harper’s Bazaar in Romania

Published by under Reviste

bazaar.jpg 

Harper’s BAZAAR va fi lansata in Romania in luna august

Bucuresti

26 aprilie 2007

Sanoma Hearst Romania anunta lansarea pe piata a revistei de moda si frumusete Harper’s BAZAAR, pe data de 29 august 2007.

Cea mai longeviva revista de moda din lume, Harper’s BAZAAR – un veritabil initiator al jurnalismului de moda si frumusete din SUA – va fi publicata intr-un tiraj de 25,000 exemplare.

Editia romaneasca a Harper’s BAZAAR va avea 200 de pagini, va fi editata, pentru inceput, cu o frecventa trimestriala si se va adresa femeilor rafinate, stilate si cu venituri mari. Sofisticata, eleganta si provocatoare, este considerata sursa de referinta pentru femeile care vor sa fie in voga si cumpara doar calitate premium. BAZAAR se concentreaza pe piata de lux si acopera de la tot ceea ce este nou pana la ceea ce va urma, de la pret-a-porter la couture.

Continue Reading »

No responses yet

Apr 25 2007

Luca e OK!

Published by under D'ale mele

Am auzit ca Luca s-a operat si ca totul e ok. Dau stirea spre satisfactia celor care au ajutat ca toate astea sa se intample: BRAVO! Daca nu va e clar ce si cum, cititi aici.

3 responses so far

Apr 23 2007

Pasari

Published by under D'ale mele

 

IMG_3453.jpg

6 responses so far

Apr 20 2007

Despre suspendare si un supliment

Published by under Management

Ca suspendarea a fost un mare circ politic, deja e de notorietate si sondajele de opinie dublate de referendumul ce ar trebui sa aiba loc curand o vor demonstra. Intrebarea este cand va avea loc referendumul? Pai sa vedem… daca Traian Basescu va demisiona (asa cum chipurile si-a dat cuvantul. P.S. Mai tine cineva minte cand Tariceanu si-a dat cuvantul si l-a uitat imediat??) atunci vom aveam pana la 4 luni de convietuire sub un presedinte de-a dreptul “legitim” in persoana lui Nicu Vacaroiu. Si cate nu se pot intampla in timpul asta… sa ne intalnim cu un guvern PSD, sa “scapam” de niste procurori, sa avem parte de o lege electorala modificata pana la o noua si frumoasa Constitutie care sa blocheze dreptul la candidatura a cetateanului Traian Basescu. Distractiv, nu? Daca totusi Traian Basescu va accepta doar suspendarea, atunci in maxim 30 de zile trebuie sa avem referendum pentru a ne exprima acordul/dezacordul cu votul politic 100% din Parlamentul Romaniei. Trag linie si conchid ca Traian Basescu nu trebuie sa demisioneze!! Si nu e vorba de onoare sau de cuvant… nu au nici o legatura! Ok… si-o fi dat cuvantul… dar nu suntem in situatia de a cauta cel mai moral dintre romani, dragii mei! Suntem in situatia nefericira sa alegem, iar, raul cel mai mic! In aceste conditii raul cel mai mic se numeste Traian Basescu si merita sustinut de romani cu toate eforturile, pentru a avea sansa in 20-30 de ani la o schimbare a clasei politice, o reimprospatare…

Altfel, am citit ieri pe un blog niste comentarii la adresa suplimentului editat de Evenimentul zilei in seara suspendarii presedintelui. Acele comentarii vizau faptul ca este o actiune propagandista si in nici un caz nu este posibil ca un cotidian sa se distribuie seara la ora 19 intr-un tiraj de 85.000 de exemplare in 4 orase din Romania. Ei bine, tin sa ii anunt pe carcotasi ca acest supliment a existat, in tirajul mentionat si a fost distribuit conform planului. Da, aproape pana in ultima clipa am crezut ca va fi o actiune greu de intreprins (prin urmare ii inteleg pe cei care nu vad posibil asa ceva), dar din fericire s-a reusit, si un supliment special de 4 pagini full color a fost distribuit in jurul orei 19 in Bucuresti (45.000 exemplare), Timisoara, Iasi si Cluj (cate 10.000 de exemplare)!

Sa traiti bine! :)

One response so far

Apr 19 2007

Contact sexual?

Published by under TV

CTP catre Hurezeanu: Sunteti sigurul meu contact sexual. Hurezeanu catre CTP: Si o recunoasteti public, asa? [...sau ceva de genul asta.]

Sunt eu dereglat? Sau chiar asta au spus la Turcescu in seara asta? A mai vazut cineva? Nu de alta, dar am ratat poanta!

2 responses so far

Apr 19 2007

De ce nu si-a dat demisia oricum?

Published by under D'ale mele

CTP se intreaba de ce nu si-a dat demisia Basescu oricum? Suspendat sau nu. Eu zic ca ar fi fost si asta o treaba, sa demisioneze inainte de vot. Practic, votul nu ar mai fi avut loc, iar suspendarea nu ar mai fi fost folosita pentru o eventuala lege anticandidare. Oricum, CTP-ul nu s-a gandit la asta, ci la: Basesculeeee, lasa-neeee! :) Iar daca el nu-si imagineaza de ce Basescu isi da demisia numai daca este suspendat il sfatuiesc pe Sarbu sa-i taie salariul lui CTP. Sa vedem, isi da demisia? …sau de ce nu si-o da oricum? :) 

One response so far

Apr 19 2007

Cum stam cu presa?

Published by under D'ale mele

Oare acum conteaza sa fii patron de presa? Cum vi se par relatarile despre suspendare ale TVR, Pro TV, Antena 1, Antena 3 si Realitatea?

No responses yet

Apr 19 2007

FHM = #1

Published by under Reviste

Pe segmentul revistelor pentru barbati avem un nou lider. In semestru II ’06 FHM a depasit in vanzari Playboy, conform BRAT (medie de vanzari pe editie).grafic.jpg

5 responses so far

Apr 19 2007

FHM, prima revista din lume care organizeaza o petrecere in SL!

Published by under Reviste

fhm_logo.jpgFHM lanseaza o editie speciala in lumea virtuala SecondLife. Lansarea va avea loc in cadrul unei petreceri speciala, gazduita de avatarul Ilincai Vandici sub numele Ilinca Voom. Revista va fi lansata cu o super petrecere live si va fi distribuita de avatarul Ilincai Vadici – realizat special pentru SecondLife sub numele Ilinca Voom.

Petrecerea va avea loc pe data de 24 aprilie, in clubul Wildebeast (Satoo/117.228/4.37014), incepind cu ora 21 ora Romaniei. Evenimentul va fi afisat public in meniul search din SecondLife si in sectiunea Events de pe site-ul www.secondlife.com. Realizata ca obiect 3D, revista virtuala contine pictorialul cu Ilinca Vandici (vedeta de pe coperta editiei de aprilie) precum si fotografii cu romancele care au aparut in editia tiparita. “O petrecere in Second Life e cel mai bun prilej pentru a te distra pe cinste, in coordonate neconventionale. FHM Romania e prima revista din lume care organizeaza un party intr-o zona virtuala si sunt convins ca acest pionierat va avea cit de curand noi adepti. Intentionam sa ne marim activitatea in zona Second Life, acolo unde din ce in ce mai multi romani se ”, declara Eduard Tone, redactor sef FHM.

Second Life este un univers virtual cu cinci milioane de rezidenti, in care orice persoana poate avea o casa sau o proprietate, cumparata eventual prin agentia lui Anshe Chung, milionara in dolari din Second Life. La fel ca in Real Life, locuitorii din SL merg zilnic la cumparaturi la unul dintre complexele comerciale sau mall-urile construite in Imperiul Linden. Zeci de companii mari din viata reala si-au deschis deja reprezentante in lumea virtuala Second Life, spatiu in care ofera produse 3D. In plus, Suedia este prima tara care are ambasada in Second Life, numita „House of Sweden“, dupa modelul ambasadei suedeze din Washington.

No responses yet

Apr 14 2007

Blocuri prin balti

Published by under D'ale mele

No responses yet

Apr 09 2007

Euforia si Antena 2

Published by under TV

Sunt abonat la UPC Astral si nu prind nici unul din posturile de mai sus. Despre primul stiu ca se prinde pe RCS, despre al 2-lea nu stiu daca a inceput sa emita, parca azi trebuia sa inceapa. Sunt putin dezorientat. Nu stiu pe cine sa fiu nervos. Pe televiziuni ca nu reusesc sa incheie un contract cu UPC? Pe UPC ca nu-mi da ce le da RCS clientilor lui? Hmm…. Dar cu peoplemetrele? Ele unde sunt? Pe UPC sau pe RCS? Adica audienta inregistrata pentru posturile care nu sunt transmise pe toate retelele de cablu reflecta situatia reala sau nu?

No responses yet

Apr 07 2007

Paste fericit!

Published by under D'ale mele

YouTube Preview Image YouTube Preview Image

No responses yet

Apr 05 2007

Zboara mielule, by Naumovici

Published by under Marketing

YouTube Preview Image

De unde a pornit totul :):

YouTube Preview Image

One response so far

Media Blog>

Top Blog>

Cautare Google >

 


Reclama Google >