Archive for July, 2007

Jul 30 2007

Petrom – Esenta outdoor-ului

Published by under D'ale mele

Daca tot are firma spatiu, de ce sa nu-l foloseasca? Mie acest “outdoor” imi spune: aici poluam noi, PETROM! :) Voua?

img_5131.jpg

No responses yet

Jul 30 2007

In Cheile Rasnoavei

Published by under Timp liber

YouTube Preview Image

No responses yet

Jul 29 2007

Niste poze din … (ghiciti voi de unde!)

Published by under D'ale mele

No responses yet

Jul 27 2007

Kanal D, Kanal Dubios

Published by under D'ale mele

Aseara, in trecere pe la bowling, pe proiectiile din sala, imi atrage atentia meciul Steaua – Ceahlaul. Pe Kanal D. Minutul 75. Nu observasem decat ca e Steaua cu cineva. Habar nu aveam cu cine. Si incep si stau si ma uit, si ma uit, si ma uit. Minutul 80. Astept grafica de scor. Nimic. Minutul 85. Nimic. Minutul 90. Nimic. Si astept. 3 minute de prelungire. Grafica de scor lipsa. Sfarsitul meciului. In sfarsit, s-a terminat. O sa vad scorul, dar scorul nu-i. Aloooo, Kanal Dubios, unde-i scorul? Cu cine a jucat Steaua? Pai asa canal nu l-as pune pe butonul 1 nici pentru 1.000 euro. Multumesc www.gsp.ro pentru raspunsuri: 2-1.

One response so far

Jul 25 2007

Cristina Ghelesel ia o pauza de Ringier

Published by under Management

Cristina Ghelesel paraseste Ringier din pozitia de CFO incepand cu 15 August. Laura Lievore, responsabila de Romania pe partea de cifre din partea Ringier AG, va tine interimatul pana la numirea unui nou CFO.

Cristina invoca motive personale pentru care paraseste compania, iar textul prin care s-a anuntat acest lucru este 100% Ringier style.

Ce va face in continuare ramane de vazut. Ce a facut pana acum la Ringier stim: controller, apoi seful departamentului controlling, apoi director dezvoltare pentru divizia EVZ si nu numai (pentru proiectul Compact si alte proiecte), toate astea inainte de a fi CFO. Intre controlling si dezvoltare pentru Ringier a lucrat si pentru Gazeta Sporturilor cu Catalin Tolontan la cârma.

2 responses so far

Jul 17 2007

O stire interesanta

Published by under TV

Aseara la VDTV (Antena 3) o stire despre concertul Rolling Stones din Serbia. Interesante au fost 2 lucruri: sursa imaginilor era chiar YouTube, iar reporterul de la fata locului chiar un redactor al revistei Story Serbia (prin telefon).

Asa mi-a venit ideea sa-mi fac o televiziune cu content numai de pe YouTube. Lucrez inca la business plan. :)

One response so far

Jul 08 2007

Bolero ramane in top

Published by under Reviste

Lupta continua pentru cele 3 reviste pocket. Deocamdata Glamour a reusit sa-si ridice media primului trimestru al 2007 cu 292 de copii peste Joy datorita cadoului (trusa de machiaj?!? – nu stiu sigur) din luna februarie. In celelalte luni, clasamentul ramane neschibat: Bolero, Joy, Glamour.

Si daca ati citit altfel la Comanescu sa stiti ca nu e de la faptul ca ia/a luat bani de la Glamour cum zic gurile rele, ci de la faptul ca oamenii mai gresesc. Si chiar e usor sa compari, din greseala, difuzatele cu vandutele astfel incat sa-ti iasa o diferenta de cateva sute care sa te faca “lider”. :)

pocket.jpg

2 responses so far

Jul 08 2007

Observatorul publicistic

Published by under TV

Abia ce-am vazut Observatorul. Nu stiu daca e din cauza lipsei de stiri, a prezentatoarei sau poate a politicii de trust, dar dupa cateva stiri de inceput au inceput sa curga: stirea Saptamana Financiara, stirea Felicia, stirea TOP Gear, stirea Jurnalul National.

One response so far

Jul 02 2007

Biroul de acasa e mai vesel

Published by under Reviste

Haioasele floricele autocolante le gasiti in Casa si gradina, in numarul de iulie/august. Design-ul apartine revistei, fiind un element de identitate.

img_4881_2_web.jpg

No responses yet

Media Blog>

Top Blog>

Cautare Google >

 


Reclama Google >