Archive for September, 2007

Sep 29 2007

Calitatea vinde: National Geographic

Published by under Reviste

ng-august.jpgSa inspire oamenii pentru ca sa le pese de planeta este misiunea National Geographic Society si a produselor sale. Includem aici si revista. Revista National Geographic Romania inseamna o lectura mai mult decat placuta pentru cei peste 340.000 de cititori ai fiecarei editii (conform SNA, apr-06/apr-07).

Profilul cititorilor pe scurt arata asa: 31% cu statut social A; 31% angajatori sau angajati cu functie de conducere; 52% domni, 48% doamne; 68% intre 19 si 49 ani; 75% cu educatie medie si inalta;

Mai jos gasiti graficul vanzarilor. Am adaugat Descopera (extrem de diferit din punct de vedere editorial) si Geo (fara date) pentru o imagine completa asupra pietei.

national-geographic-vanzari.jpg

No responses yet

Sep 29 2007

Mami, un brand pentru mamici

Published by under Online,Reviste

coperta-mami-oct-2007.jpgCu multi ani in urma, Sanoma a cumparat de la Hiparion revista Mami, ca apoi sa o transforme intr-un brand puternic. Mami a fost si este lider pe segment fara sa fi resimtit vreodata miscarile concurentei. Lunar, la 4,9 lei, Mami este prima alegere a mamicilor. Mai jos aveti vanzarile de anul trecut si partial anul acesta. De asemenea, portalul pentru mamici, mami.ro, are si el o evolutie ascendenta.

 

  mami-lider-parenting.jpg

mamiro.jpg

No responses yet

Sep 23 2007

FHM se autodepaseste in vazari

Published by under Reviste

fhm-coperta-iulie-2007.jpgPentru ca este lider inca de anul trecut pe segmentul revistelor de barbati, revistei FHM nu-i ramane decat sa se autodepaseasca. Editia lunii iulie a vandut 35.392 exemplare (vezi BRAT), stabilind astfel recordul ultimilor 6 ani. Situatia pe segment o gasiti in graficul de mai jos, segment pe care a intrat din septembrie 2007 si Esquire.

 

vanzari-fhm-comparativ.jpg

No responses yet

Sep 23 2007

Femeia de azi = 149.547 vandute

Published by under Reviste

femeia-de-azi-coperta.jpgNu va mai pun sa ghiciti cam cat vinde “femeia de azi” caci iar o sa-mi ziceti ca vinde sub suta de mii sau putin peste. :) Asadar, in luna august “femeia de azi” a vandut 149.547 exemplare pe editie (vezi BRAT). O crestere de 50% fata de lunile precedente din acest an. Felicitari echipei!

  vanzari-femeia-de-azi-2007.jpg

No responses yet

Sep 16 2007

4 luni, 3 saptamani si 2 zile

Published by under Timp liber

Am vazut aseara acest film. Nu pot sa zic ca mi-a placut. M-a enervat si m-a facut sa ma gandesc, din pacate nu la tema filmului, ci la de ce un astfel de film? Totusi, un castigator de Palme d’Or pe langa care nu poti trece indiferent. Fie filmul este mult prea genial ca eu sa-l inteleg, fie prea banal, pune in imagini (si o face foarte bine) o realitate brutala de care mai mult sau mai putin am auzit si poate unii dintre voi chiar ati trait-o. Asadar, din start un unghi extrem de subiectiv de a vedea lucrurile. Un unghi din care cei de peste hotare nu vor privi niciodata. Si da, poate nu a fost facut pentru noi, romanii.

Citesc in Esquire cum ca Alex Leo Serban a criticat finalul filmului “Marinela de la P7″ a lui Nemescu ca fiind nejustificat si brutal. Acum stau si ma intreb (n-am apucat sa citesc pe nicaieri) ce ar zice omul despre intreg filmul lui Mungiu? Brutal? Da! Justificat? Imi e greu sa accept justificarea ca tinerii trebuie sa SI vada cum a fost inainte. Nu ar face decat sa le dea sau sa ne dea noua tuturor o scuza. Sa ne credem acum mai viteji si mai destepti decat suntem cand de fapt exact lipsa acestor calitati ne-a adus acolo. Si nu cred ca exista ei de dinainte si noi de dupa. Suntem cu totii noi.

No responses yet

Sep 10 2007

Obiective marete la scara mica

Published by under Calatorii/Vacante

Daca n-aveti timp (si bani) sa mergeti sa vedeti toate obiectivele de mai jos, le puteti vedea in miniatura la Minimundus. Va las pe voi sa descoperiti despre ce obiective este vorba. Veti regasi printre ele si Curtea de Arges.

Minimundus se afla in Klagenfurt (Austria) si inevitabil treci pe langa el daca mergi dinspre Viena spre Venetia. E la 1 km de autostrada asa ca nu putem vorbi de un ocol, ci de un stop over. Ca tot am trecut pe acolo, iata si pozele:

Continue Reading »

One response so far

Sep 09 2007

Unde imi e undita?

Published by under Calatorii/Vacante

img_5493.JPG

No responses yet

Sep 09 2007

Esquire, pagina 40

Published by under D'ale mele

…vorbeste despre Parkour. Asa mi-am adus aminte cum mici fiind, cei din gasca din fata blocului, ne luam la intrecere in tot felul de probe. Noi ii ziceam proba de rezistenta (care cedeaza primul) in care alergam in jurul blocului pana ne iesea pe nas si gardiana 10 (mult mai interesanta), joc in care, daca ramaneai ultimul neprins, erai alergat de tot restul gastii intr-un spatiu delimitat (de obicei cu cat mai multe garduri, pomi si alte obstacole). Alte probe interesante erau: care sare cel mai inalt gard, cine sta cel mai mult pe bara, care coboara cel mai repede scarile de la etajul 10 si pana la parter (aici de obicei ne intreceam cu liftul sau cu locatarii mai nervosi :)), cine se catara pe scoala (2 etaje) pentru a recupera mingea de fotbal, cine parcurge cea mai lunga distanta pe gardul din jurul blocului.

Imi e dor de forma in care eram atunci. Gata, ma las de fumat, ma duc la sala si fac si exercitiile recomandate de Esquire. Faceti looooooooc, deschideti usa la balcon, vin la serviciu! :)

YouTube Preview Image

No responses yet

Sep 04 2007

Cum ar arăta lista publicaţiilor pentru chioşcari

Published by under Reviste

Acum nu vreau să jignesc pe nimeni, oamenii nu sunt obligaţi să ştie franceză, engleză sau mai ştiu eu ce limbă. Probabil ca nu sunt plătiţi atât de bine ca să avem un astfel de criteriu de selecţie. Aşa că lista e mai mult pentru fan (fun). Imaginaţi-vă logourile :), iar dacă mi-a scăpat ceva, completaţi voi.

Biznis Standard (Business Standard), EF EICI EM (FHM), EL (Elle), Bo Mond (Beau Monde), Escuaier (Esquire), Gleimăr (Glamour), Beibi (baby), Psiholoji (Psychologies), Neişănăl Geografic (National Geographic), Bi Bi Si Gud Fud, Gud Houms si Top Ghir (BBC Good Food, Good Homes si Top Gear), Targhet (Target), Mani Expres (Money Express), Bravo Gărl (Bravo Girl), Pleiboi (Playboy), Gioi (Joy), Luc (Look), Ridărs Daigest (Reader’s Digest), Dă Oan (The One).

 

No responses yet

Sep 04 2007

Starbucks made in Romania

Published by under Management

logo_top1.gifAm experimentat pentru prima oara Starbucks in US si dincolo de produsele pe care le au (o gama mult mai variata decat in Europa) simti cumva prezenta unui brand puternic in spatele intregului business. La noi, din pacate, prezenta brandului se manifesta asa: Marti dupa-amiaza, plaza romania. Nici o masa libera pe terasa. Cine credeti ca ocupa o masa de vreo 5 persoane? Ei bine, da. Chiar angajatii Starbucks. Si stau si ma gandesc: ori a angajat prea multi oameni daca cu terasa plina ei pot sta la taclale linistiti, ori sunt foarte buni si rapizi, astfel ca isi permit astfel de momente. Asta ca sa fiu dragut si sa nu vorbesc deloc despre faptul ca MESELE SUNT PENTRU CLIENTI! :)

No responses yet

Sep 04 2007

Am plecat! …in vacanta.

Published by under Timp liber

Miercuri dimineata ma urc in masina si sper sa ajung pana aici:

YouTube Preview Image

No responses yet

Sep 01 2007

Nu ratati! Must Have! Don’t Miss! Trebuie sa-ti cumperi!

Published by under Reviste

esquire-romania.jpg

bazaar-romania.jpg

No responses yet

Media Blog>

Top Blog>

Cautare Google >

 


Reclama Google >