Archive for July, 2008

Jul 17 2008

Sanoma Hearst a atins 60% cota de piata pe segmentul revistelor pentru mamici

Published by under Reviste

Conform cifrelor BRAT, Sanoma Hearst Romania a atins 60% cota de piata pe segementul revistelor pentru mamici in decembrie 2007.  Cota de piata se refera la numarul exemplarelor vandute pentru revista Mami si revista Mamica de azi. Ultima a fost lansata chiar in decembrie 2007 si a inregistrat vanzari de 19.320 de exemplare, peste celelalte reviste ce alcatuiesc segmentul: Superbebe, Baby sau Ioana visul copiilor. Mami este in continuare lider de piata cu vanzari de 26.126 aferente aceleasi luni.

shr_60lasuta.gif

tabel_shr_60lasuta.gif

 mami-cover-iulie2008.jpg    mamica-de-azi-cover-iulie2008.jpg

No responses yet

Jul 11 2008

Esquire de iulie/august 2008

Published by under Reviste

esqcopertaiulieaug.jpgDaca va intrebati ce s-a intamplat cu Maria Dinulescu pe coperta Esquire, va pot spune ca nu si-a facut operatie de schimbare de sex si nici nu a intrat in categoria femeilor cu mustata si barba. Spun asta fara sa blamez vreuna din categorii. Tot despre Maria va pot spune ca ii place “sa se joace cu sufletele altora si sa ofere fericire pentru ca pur si simplu ii iese”, dupa cum declara in articolul cu care s-a jucat Cristian Lupsa.

Revenind la coperta, este vorba despre o reinterpretare locala a unei coperte George Lois ce dateaza din 1965.  Lois nu era angajat, nici macar nu lucra in publishing; era un geniu al publicitatii pe care Harold Hayes, redactorul-sef de atunci, l-a convins sa execute copertile garantandu-i totala libertate de creatie, ne spune Esquire.

De remarcat faptul ca Maria este prima femeia care apare pe coperta Esquire Romania. Coincidenta sau nu, este ultima coperta ce inchide primul an calendaristic. Bravo Maria si un anticipat “La multi ani!” pentru Esquire Romania.

One response so far

Media Blog>

Top Blog>

Cautare Google >

 


Reclama Google >