Archive for November, 2008

Nov 13 2008

PD-L contraataca

Published by under Marketing

Dupa cele intamplate si descrise in postul anterior ma asteptam ca PD-L-ul sa inceapa sa defriseze afisele PSD-PC. De fapt, m-au surprins cu acest supra-afis sub care scrie cu litere de o schiopa: panotaj ilegal conform deciziei BEM.

Asta imi aduce aminte de campania celor de la Vodafone pentru abonatul cu nr. 1 milion si raspunsul Orange: avem 1 milion de abonati. Asadar, de data asta marcheaza PD-L.

imag0023.jpg

No responses yet

Nov 12 2008

Voi cu noi si noi cu ei

Published by under Marketing

UPDATE: BEM interzice PSD-PC sa foloseasca sloganul PD-L. 

Independent de calitatea campaniei PD-L-ului, PSD-ul s-a trezit azi cu fata la PC si si-a zis: noi avem fortă, chiar daca n-avem creier, noi avem bâtele si săbiile, deci la atac ostasi. Orice vor face ei, vor face pentru noi, caci tot ei cu noi si noi cu ei vom fi. Amin!

Oare PSD-PC isi imagineaza ca asa vor castiga alegerile? Panourile de de mai jos le-am fotografiat in Cotroceni, unul la 100 de metri de celalalt. Ca si timing stiti deja: primul este campania PD-L, iar al 2-lea raspunul PSD-PC. Oare o fi fost ideea lui Geoana sau a lui Voiculescu? :))

Si ca sa mergem pe firul apei, le sugerez celor de la PSD-PC sa-si faca si site-urile (inca disponibile) www.voicunoi.ro sau www.noicuei.ro sau www.eicunoi.ro.

imag0022.jpg

imag0021.jpg

One response so far

Nov 05 2008

Ce au in comun Guiness cu Obama?

Published by under Marketing

Gasiti raspunsul la intrebare in reclama de mai jos. Via Andrei Crivat si via Liviu Alexa. Pentru ca lucrurile destepte se autopromoveaza.

guinness2.jpg

No responses yet

Media Blog>

Top Blog>

Cautare Google >

 


Reclama Google >