Archive for December, 2008

Dec 10 2008

La multi ani, TVmania!

Published by under Management

Aseara, in cadrul premiilor TVmania, revista a sarbatorit si primii 10 ani de la lansare. La multi ani calduros revistei si celor care sunt pe baricade. O parte dintre ei, chiar de la inceputuri sau oricum, de multi ani.

 Despre premii, numai de bine. Felicitari echipei! Multi invitati, spectacol pe scena, si din partea regizorului, actorilor, dar si din partea vedetelor. Prezenta vedete, excelenta. Daca au fost maxim 2-3 premii unde castigatorii n-au fost prezenti. Ne-au incantat pe scena Marius Vizante, Marius Bodochi. Din regie, domnul Colceag. Taxi a cantat iarasi foarte frumos si nu numai.

Si speach-ul lui Dragos, zis si Goshu, mi-a placut. Pentru ca a trecut in revista cum si cu cine a inceput revista si ce fac o parte din oamenii de atunci acum. E vorba de Claudiu Serban (fost redactor sef, actual director adjunct Ringier si sef al diviziei de ziare de referinta si economice), Razvan Ionescu (a inceput ca redactor sef adjunct, ulterior redactor sef, iar acum Director Executiv pentru divizia de reviste si cea internationala a Adevarul Holding), Irina Stanescu (coordonator programe tv, ulterior redactor sef adjunct, actualmente redactor sef femeia de azi), Iuliana Panache (redactor, actualmente director marketing si pr pentru radiourile Media Pro), Mihaela Calinoiu (redactor, actualmente redactor sef Story), Marius Tudosiei (redactor, actualmente director marketing Jurnalul National), Gina Nedu (art director, actualmente director creatie Publimedia), Dragos Varsandan (redactor, la reintoarcere redactor sef, iar acum director executiv al diviziei din care face parte TVmania).

Daca imi aduc aminte de perioada in care am lucrat si eu pentru revista pe partea comerciala (2000-2002), ar mai fi fost Laurentiu Manolache (redactor coordonator, acum redactor sef adjunct Romania Libera), Cristian Ionescu (redactor, acum coordonator sectiune auto Evenimentul zilei), Horia Ghibutiu (redactor, acum editorialist Evenimentul zilei), Georgiana Hagiu (editor ghid tv, acum redactor sef Sanatatea de azi), Laura Lunceanu (redactor, acum redactor sef Mamica de azi), Mariana Fatulescu (asistent redactor sef, acum secretar general de redactie la Femeia de azi), Monica Dancu (editor ghid tv, acum coordonator ghid tv chiar la TVmania), Claudia Georgevici (editor ghid tv, acum redactor Adevarul Sanatate), Szobi Borbely (photo editor, acum nu mai stiu nimic de el – poate da un semn), Iulian Popa Paul (designer, acum la Publimedia), Robert Grigore (designer, acum la Evenimentul zilei). Sper ca n-am uitat pe nimeni.

No responses yet

Media Blog>

Top Blog>

Cautare Google >

 


Reclama Google >