Archive for May, 2009

May 25 2009

Catalina Filip, un nume predestinat

Published by under D'ale mele

Predestinat sa faca poze. Care mai de care mai interesante.

1. Catalina Filip, fotograf al Guvernului, aici poze facute de ea cu Tariceanu.

2. Catalina Filip, super poze, alb negru, probabil o romanca plecata in Italia?

3. Catalina Filip, alte super poze pe blogul ei aici, de data asta vorbim de un reporter TVR.

 Incredibil, nu? :)

One response so far

May 12 2009

Qik – see what happens

Published by under Online

Aceste imagini au fost transmise live pe internet cu ajutorul camerei telefonului mobil. Qik rules! :) Oare o sa devina mai mare decat YouTube? Deocamdata nu mi-a mers embed-ul, dar sper sa rezolve si asta.

No responses yet

May 07 2009

Londra vs. Bucuresti

Published by under D'ale mele

Cand am iesit de la metrou, in Londra, era sa ma impiedic de o masa de ziare, la propriu. Nu chiosc, nu taraba. Masa d’aia extensibila cu maldare de ziare pe ea. Asa, impiedicandu-ma de ea, am observat ca vanzatorul avea POS. As fi putut sa-mi iau ziare si sa platesc cu cardul. My god! Si atunci mi-am zis: daca in Londra ar exista cersetori (n-am vazut nici unul) cu siguranta ai putea sa le dai bani cu cardul.

 Bucuresti, o saptamana mai tarziu. Ma duc la posta sa platesc niste amenzi de circulatie. O nimica toata, m-au ciuruit cu radarul de pe DN1. Si intreb: se poate plati cu cardul? Raspuns: Asta-i buna! Asta ne mai lipsea, sa platiti cu cardul!

No responses yet

May 07 2009

GAP in Romania

Published by under D'ale mele

Of, ca orice brand international ce vine in sfarsit si in Romania, rapid, este supus comparatiei cu “afara”. 3 componente: calitate, diversitate si pret. Din pacate, pentru mine GAP in Romania a intrat cum nu se poate mai prost: diversitate scazuta si preturi de o data si jumatate mai mari decat ghici unde, decat la Londra.  Nu a trecut mai mult de o saptamana de cand mi-am cumparat din Londra o camasa super-cool de la GAP pentru doar 29 de lire. Nu o aveau aici. La GAP Romania sa zicem ca mi-ar fi placut sa-mi iau o camasa. Ghici pretul: 289 LEI, adica vreo 60 de lire. :( Si n-am inteles nici de ce au umplut magazinul cu tricouri si hanorace pe care scrie mare cat casa GAP. :(

One response so far

May 06 2009

De ziua mea imi propun

Published by under D'ale mele

Imi propun ca la 30 de ani sa ma gandesc la ce voi face in urmatorii 30 de ani. Pana atunci, ma voi bucura de ultimul an din primii 30. :)

One response so far

Media Blog>

Top Blog>

Cautare Google >

 


Reclama Google >