Archive for November, 2009

Nov 27 2009

US: iTunes al revistelor

Published by under Online,Reviste

New York Times zice că un consorţiu format din publisheri de reviste ca Time Inc., Conde Nast, Hearst şi Meredith plănuiesc să construiască un stand online de reviste accesibile în diverse formate digitale caracterizat de unii ca un fel de “iTunes al revistelor”. Colaborarea nu a luat încă o formă legala, dar cele patru companii intenţionează sa colaboreze în cadrul consorţiului cu drepturi egale.

No responses yet

Nov 27 2009

Rusia: G + J vinde operaţiunile către Axel Springer

Published by under Reviste

Citesc in Die Welt că grupul german Gruner + Jahr (g + j), o filială a Bertelsmann, a decis să se retragă de pe piaţa din Rusia deoarece acesta nu poate ajunge la o poziţie remarcabilă acolo fără achiziţii costisitoare. Cele patru titluri de reviste, inclusiv Geo şi Gala Biographia, precum şi mai multe operaţiuni online, vor fi vândute catre grupul media german Axel Springer pentru o suma care nu va fi divulgate.

Sa înceapă consolidarea! :)

No responses yet

Nov 27 2009

US: Playboy externalizează publicarea revistei către American Media Inc.

Published by under Reviste

Playboy Enterprise şi-a anunţat planurile de a externaliza activitatea legata de publicarea revistei, cu excepţia operaţiunilor editoriale. Masura are ca scop reducerea cheltuielile şi stimularea performanţelor în cadrul titlului. Playboy CEO Flandra Scott este de părere că acest parteneriat pe cinci ani va permite revistei sa redevină profitabilă pâmnă la sfârşitul lui 2011. Cei mai mulţi dintre cei 30 de angajati full-time ai Playboy vor fi disponibilizaţi ca urmare a tranzacţiei. Detaliile financiare ale contractului nu au fost dezvăluite. sursa

No responses yet

Media Blog>

Top Blog>

Cautare Google >

 


Reclama Google >