Dec 20 2006

Cat mai vind cotidianele nationale

Published by at 01:45 under Ziare

Dan T. ma anunta ca au aparut cifrele pe BRAT si imi da ocazia sa va prezint vanzarile in medie pe editie ale cotidianelor nationale de interes general. Daca trec peste diferentele dintre trim. II si trim. III de cateva mii de exemplare (in cazul Libertatii mai mult, dar la un alt nivel) pot sa zic ca nu e nimic spectaculos in cifre. Aceleasi scaderi lente, dar sigure pentru majoritatea cotidianelor, exceptand ziarul Averea.

De asemenea, ca adaugire la cifrele de mai jos, avem un castigator la categoria “succesul necunoscut”. Este vorba de Cotidianul care nu are inca cifre in BRAT. Si inca un castigator la categoria mult sub 20.000. Ziarul Atac cu cele 5.957 exemplare/editie in martie ’06.

ziare

Sursa: BRAT, copii vandute in medie pe editie; spatiile goale marcheaza lipsa cifrelor de pe site-ul BRAT din motive dependente sau independente de acesta la data postarii mesajului.

Update// 21-Dec Am adaugat si cifrele EVZ de pe trim. III.. Interesanta este diferenta dintre JN si EVZ de doar 1.298 de exemplare.

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Comenteaza aici

Media Blog>

Top Blog>

Cautare Google >

 


Reclama Google >