Sep 15 2006

Dominoul Honda contiuat de Bergenbier intr-o gospodarie din Romania

Published by at 22:19 under Marketing

Priviti aceasta reclama (domino Honda) si comparati-o cu ultima reclama la Bergenbier in care un domino autohton, executat cu mare arta, inclusiv din gaturi de Qpak, porneste un televizor la care, evident, este un meci. Pentru ca brandul Bergenbier vrea sa fie asociat cu fotbalul si, mai nou, cu masinile Honda. Altfel nu vad care-i faza cu dominoul :).[Imi pare rau ca nu am gasit si reclama Bergenbier] 

UPDATE// Click aici pt. spotul Bergenbier 

Este pacat pentru peisajul de advertising romanesc ca domnii creativi apleaza la astfel de “preluari” din spoturi, din pacate pentru ei, extrem de cunoscute. Sau le joaca mintea feste? Colac peste pupaza, daca ne uitam la cele 2 dominouri, este ca si cum ne-am uita la “Trazniti in NATO” dupa ce am vazut “Seinfeld”.  Tehnologia trece, creativitatea ramane. Lipsa!

Si ca sa ne mai relaxam putin va propun un alt spot Honda: shhhh…

Acum nu ne ramane decat sa astaptam scriptul urmator: un meci de fotbal intr-o sala de sport/10 suporteri insetati la magazin; se da startul/se cumpara berea; se paseaza intens/suporterii arunca berea de la unul la altu; mingea iese in out/berea intra in frigider; un copil de mingii da o alta minge/nevasta aduce berea; se bate out-ul/berea curge in pahar; driblinguri spectaculoase/ciocniri de pahare; si gooooooolll/berea inscrie si ea in stomacul consumatorului; URAAA!!!!

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Comenteaza aici

Media Blog>

Top Blog>

Cautare Google >

 


Reclama Google >