Dec 20 2007

Rautakirja intentioneaza sa coopereze cu Ringier pentru distributia de presa

Published by at 23:24 under Distributie

Sanoma WSOY Corp. Comunicat de presa 19 Dec 2007 la 15:30

Rautakirja, parte a SanomaWSOY Group, a semnat o scrisoare de intentie cu compania elvetiana de publishing Ringier pentru crearea unei aliante pe piata de distributie din Romania. Scopul asocierii este contributia activa la dezvoltarea pietei de distributie din Romania. Rautakirja este prezenta in Romania inca din iulie 2004 cand a achizitionat compania de distributie Hiparion.

Distributia de presa este una din cele patru arii de crestere a SanomaWSOY Group pe langa publicarea revistelor, editarea publicatiilor cu profil educational si media digitala.

Informatii sau comentarii nu vor fi comunicate pe parcursul procesului pana cand nu se va ajunge la o concluzie finala.

SANOMAWSOY CORPORATION

Asa suna comunicatul SanomaWSOY despre care va mai pot spune ca are operatiuni in 20 de tari europene si este impartita in cinci divizii: Sanoma Magazines (din care face parte si Sanoma Hearst Romania prin Sanoma Magazines International), Sanoma (editarea ziarelor si servicii tipar), SanomaWSOY Educational and Books, SWelcom (TV, internet si radio) si Rautakirja (distributie).

Comunicatul Ringier pe aceeasi tema si comentarii puteti gasi la Comanescu, pe AdPlayers sau jurnalismonline.

One response so far

Un raspuns to “Rautakirja intentioneaza sa coopereze cu Ringier pentru distributia de presa”

  1. [...] asa cum scrie si theodor manolache care reda comunicatul celor de la Sanoma, divizia de vanzari a grupului finlandez a semnat o scrisoare de intentie cu Ringier pentru crearea unei aliante, in engleza „creation of a joint venture for the Romanian press distribution market”. Rautakirja/Sanoma detine Hiparion Distributie din iulie 2004, practic al doilea jucator important dupa Rodipet, cu care Ringier tocmai s-a certat. E destul de improbabil ca sa mai fie creata o societate in care Ringier sa fie partener cu Sanoma asa ca trag concluzia ca cele doua companii discuta ca Ringier sa intre ca si actionar in Hiparion Distributie, probabil printr-o marire de capital, si se asteapta pronuntarea Consiliului Concurentei. [...]

Trackback URI | Comments RSS

Comenteaza aici

Media Blog>

Top Blog>

Cautare Google >

 


Reclama Google >