Jan 04 2008

Intact vrea parteneri puternici

Published by at 13:01 under Ziare

Orlando imi atrage  atrage atentia asupra unui articol din 7 Plus despre vanzarea Gazetei Sporturilor si a Jurnalului National catre RCS MediaGroup. In articol se fac, evident, afirmatii rautacioase vizavi de evaluarea trustului in vederea cumpararii de catre reprezentantii RCS Media Group. Si tot evident, cei de la 7Plus sadesc deja samanta unui nou scandal afirmand ca in cazul achizitiei “foarte probabil se va trece la concedieri masive”.

Una peste alta, cred ca daca luam ca punct de reper ceea ce se intampla cu Antenele, respectiv preluarea unui pachet de 10% de catre RTL, ar trebui sa ne asteptam ca si in cazul ziarelor sa se intample acelasi lucru. Sigur nu cu 10%, mai degraba cu controlul RCS Media Group, dar nici nu cred ca va vinde Voiculescu 100%. Asocierea, ca si in cazul Antenelor, ar aduce o mare valoare trustului Intact, pentru ca dincolo de bani/investitii exista know-how-ul si viziunea celor care editeaza Corriere della Sera, La Gazzetta dello Sport, El Mundo, Expansion (cotidian financiar), Marca, Diario Economico (cotidian financiar din Portugalia) si City (ziar gratuit). Asadar, toata lumea ar trebui sa fie fericita cu o astfel de tranzactie. Si, de ce nu, ar trebui inclusa si Saptamana Financiara in ecuatie ca si noul proiect de cotidian financiar al Intact.

One response so far

Un raspuns to “Intact vrea parteneri puternici”

  1. levon 05 Jan 2008 at 14:22

    Interesant…cum Intact aduce cele mai mari trusturi din Europa in Ro.. sa fie intr-un ceas bun si sper sa le fie si mai bine de acum incolo !!
    Bravo lor !!!

Trackback URI | Comments RSS

Comenteaza aici

Media Blog>

Top Blog>

Cautare Google >

 


Reclama Google >