Oct 23 2006

Vanghelie cumpara publicatia saptamanala Prezent

Published by at 15:26 under Ziare,Zvonuri incredibile

Am inaugurat odata cu acest post categoria “Zvonuri incredibile”. Pentru ca imi ajung la urechi tot felul de lucruri mai mult sau mai putin credibile, dar cu siguranta incredibile.

Asadar, se pare ca dupa plecarea lui Turturica (care este inca in caseta redactionala de pe web), dar fara nici o legatura cu ea, patronul grec de la Prezent ii vinde business-ul lui Vanghelie. Atat am auzit, atat va spun. Un singur argument pentru credibilitatea zvonului: Vanghelie, dupa ce a vazut el ce miscari de trupe fac Vantu si Patriciu, ce imperiu media a construit Voiculescu, s-a gandit ca tre’ sa intre si el in media ca sa faca fata pe scena politica sau in business-urile lui.

In rest, zvonul este incredibil.

ps. cica Turturica a avut neintelegeri cu patronul asemanatoare celor de la EVZ.

UPDATE 26-Oct, 12:35// “Incepand cu numarul din 26 octombrie, Prezent vine in fata cititorilor cu un nou proiect jurnalistic si cu o alta echipa editoriala, sub conducerea redactorului – sef Robert Lorentz.” spune comunicatul lor de presa.

3 responses so far

3 Raspunsuri to “Vanghelie cumpara publicatia saptamanala Prezent”

 1. Gustion 27 Oct 2006 at 00:05

  Stau uneori si ma intreb cit de fraieri pot fi unii sa cumpere produse moarte. Care este …

 2. [...] 3. Vanghelie cumpara saptamanalul Prezent. Acest zvon cred ca e doar de amuzament. Cred ca daca-l ia, o sa-l transforme in almanah si vai de noi la numarul 2. [...]

 3. CineDaMaiPutinon 30 Nov 2006 at 15:40

  Omul din spatele PREZENT este nimeni altul decat SPIRO LATSIS (cel mai bogat om din grecia). El mai detine in romania BANCPOST, CREAMLINE si ALEXANDRION (cu mici interpusi).
  Ce poate sa-i ofere Vanghelie unui miliardar in dolari?!?!
  PS In prezent s-au bagat 1,2 milioane de dolari in 7 luni.

Trackback URI | Comments RSS

Comenteaza aici

Media Blog>

Top Blog>

Cautare Google >

 


Reclama Google >